Visitas

martes, 5 de mayo de 2015

Resultados del fin de semana...

Preferente Sur: Lalín - Arenteiro, 1-1. Empate en Lalín que certifica la permanencia en la Preferente. A pesar de que en el partido el dueño del balón fue el Arenteiro, no consiguió anotar el segundo gol que le diera la victoria aún jugando toda la segunda parte con un jugador más por expulsión del local Maceiro e incluso con dos menos los últimos diez minutos.

Crónica de la COPEPincha aquí.

3ª Autonómica: Sporting Carballiño - Cenlle, 0-3. Mal cierre de temporada para el Sporting con una clara derrota ante un Cenlle que durante todo el partido jugó con mayor intensidad y claridad de ideas. El Sporting perdió en el último mes y medio la mejor posibilidad de los tres años de existencia para ascender.

Liga Gallega Juvenil: Céltiga - Arenteiro, 3-1. Con esta derrota y a falta de un partido, los juveniles de Mindo quedarán 5º o 6º en la tabla.

Copa Diputación Cadete: Arenteiro - Ribeiro, 6-1 y Barco - Arenteiro, 2-2. Los cadetes finalizaban con estos partidos la competición por esta temporada.

Trofeo SEMECOR infantil Gr.B: Ribeiro - Arenteiro, 1-3 y Arenteiro - Arrabaldo, 11-2.

Crónica de Tato contra el Arrabaldo: "Acábome de dar conta de que non topo a chuleta pola cal fago as crónicas, así que hoxe as mesmas serán máis resumidas e concretas que de costume...e seguro que o agradece máis de un, e de unha.

Ós 15 minutos da primeira parte o equipo de Josiño xa subira o marcador tres goles, por medio de Tato, Raúl e Adrián e todo semellaba un partido plácido e sinxelo, máis aínda cando Martín facía o cuarto, pero velaí que unha falta maxistralmente lanzada polo noso veciño do Torrón Marcos Prado e un penalty que il mesmo executa poría o 2 a 4 no marcador, e un chisco de  emoción  e  algo de vidilla ó encontro...ata que no segundo tempo comezaría "o show" de Adrián.

SEGUNDO TEMPO
O Arrabaldo adianta liñas e esta decisión valente e arriscada foi o inicio do seu suicidio futbolístico; Adrián por velocidade, potencia e calidade rompeu a defensa azul rojilla unha e outra vez, secundado por Javier "Paxariño", que foi o autor, senón me trabuco de catro tantos, a meirande a pase do noso xogador franquicia "Leñador" Adrián, que o acampañou anotando outros tres para redondear un segundo tempo no que o equipo verde non tivo piedade do gardamaias carballinés Pablo, que pese a todo, realizou un meritorio encontro.
Sigue líder o equipo de Josiño á espera de enfrontarse ó outro coco da categoría o OURENSE C.F."

Trofeo SEMECOR infantil Gr.C: Arenteiro "B" - Nogueira de Ramuín, 2-2. Crónica de Tato: "Os rapaces que xogaron o sábado, volveron facelo o domingo, e en certo modo pesoulle o esforzo do día anterior.

O Nogueira saiulle a xogar de tú a tú ó Arenteiro, e iste non rexeitou o envite, Martín no medio campo ó principio do partido realiza unha tremenda xogada, arrincando dende medio campo, facendo un slalom con tódolos rivales que lle saían ó paso e o seu tremendo trallazo roza lixeiramente no porteiro e estrélase no longueiro, merecía o gol ó garabanés. Pero o Nogueira logrou traspasar a zaga carballinesa e o seu dianteiro bate a Óscar por enriba.0-1.

Case ó instante, á saída dun córner, sería Álex quen empataría para os verdes, Pana retrasa a Martín para darlle solidez á defensa e dirixir o xogo dende a zaga, foron os mellores momentos do Arenteiro, que puxo a guinda cunha fenomenal xogada de Raúl (o mellor do equipo niste primer tempo), que pasa a Dani, e iste dende fóra das dúas áreas invéntanse un disparo que se cola irremediablemente pola escadra branca, Golazo do Panadeiro. 2-1.

Tivo o Arenteiro a ocasión de incrementar o marcador cando Martín novamente, dispara con potencia, un auténtico "tomahawk", que pega no poste cando tódolos siareiros verdes cantábamos o gol, mágoa.

O pouco de comenzar o Nogueira fai o empate cun disparo que bota un chisco antes de chegar a Isra e despista a iste. 2-2 O Arenteiro niste segundo tempo estivo confuso e sen ideas, presenciamos un periodo insulso e anodino, no que o único salvable foi o arreón final que intentaron os de Pana pero sen fortuna.

O Arenteiro puido ser acreedor á victoria por ocasións, pero por xogo exhibido pódese considerar xusto o resultado. A anécdota do encontro tivo como protagonistas a Amador, convalecente dun accidente forestal, ó avó do árbitro e a reporteira gráfica que quixeron retratarse para a ocasión e así deixar constancia do ambente de camaradería e compañerismo que se respiraba na Uceira, e non só niste encontro senón en toda a tempada, xa que os páis e náis tanto do infantil A como do B, demostraron toda competición ser unha auténcia FAMILIA.

É UN PRACER PODER COMPARTIR CON PERSOAS TAN MARAVILLOSAS ESTA PAIXÓN POLO FÚTBOL E POLOS NOSOS FILLOS. NORABOA  A TÓDOLOS PÁIS E NÁIS E TAMÉN ÓS ADESTRADORES POR ESTA LECCIÓN QUE ESTADES DANDO. NUNCA O ESQUECEREMOS.

E despídome cunha frase de Eduardo Galeano que nos deixou fai unhos días, e ogallá lográramos cambialo..."

Copa Diputación Alevín Gr.B: Arenteiro - Calasancio, 7-0.

Copa Diputación Alevín Gr.C: E.D.C. Barbadás "B" - Arenteiro "B", 11-0.

Copa Diputación Benjamín Gr.D: Arranxar - Arenteiro, 1-5.

Trofeo SEMECOR Benjamín: Ourense "C" - Arenteiro "B", 3-1.