Visitas

lunes, 24 de febrero de 2014

Resultados del fin de semana

Siento esta semana el retraso pero por motivos laborales no pude sacar un momento...y aún así me faltan por confirmar resultados.

1ª Autonómica: Arenteiro - Boado, 4-2. Victoria sin mucho trabajo para los verdes que suman 20 encuentros consecutivos sin conocer la derrota. Crónica de la COPEPINCHA AQUÍ

3ª Autonómica: Moreiras - Sporting, 4-2. Derrota del Sporting ante el actual líder de la categoría. Tras un mal comienzo en el que cedimos dos goles muy fácil, antes del final de la primera parte acortaríamos distancias con gol de Mili. En la segunda parte, sólo el árbitro truncó las esperanzas de sacar algo bueno del encuentro, más aún cuando tras una clara mano de un delantero local cuál Maradona y la mano de Dios, decidió expulsar a Tomás con doble amarilla, la segunda sin pronunciarse contra él y esta decisión. Al final 4-2, terminando de portero Carreiro y anotando nuestro segundo gol Chivas. Este próximo fin de semana no hay liga por el Carnaval.

Liga Gallega Juvenil: Sárdoma - Arenteiro, 2-0. Derrota de los de Mindo el domingo que los deja en la 10ª posición de la tabla.

19CCAR Valladares22361325:59-3415

Copa Juvenil: Arenteiro "B" - Calasancio "B" (sin datos).

Copa Cadete: Santa Teresita - Arenteiro, 0-8.

Liga Gallega Infantil PlayOff Descenso: Arenteiro - A Seca, 2-7.

Copa Infantil: Santa Teresita - Arenteiro "B", 9-0.

1ª Prov. Alevín: Arenteiro - Ponte, 1-2. Crónica de Tato:"Despois do esperpento vivido polo equipo a semana pasada en Xinzo, iste sábado visitaba a Uceira, o líder A Ponte, e o espectáculo ó que asistimos non é que fóra moi gratificante dende o punto de vista arbitral...A rapaza estaba máis peniente das indicacións do seu proxenitor (que fóra árbitro de rexional) que de impartir xustiza con criterio propio (daba a sensación de que había tres adestradores no campo), o silbato poucas veces o utilizou, exceptuando para o comezo e remate do partido, e o primeiro que collía o balón quitaba de banda ou de córner, isto tiña unha ventaxa, que o partido era máis dinámico e apenas había interrupcións, pero nas xogadas polémicas que aconteceron, como en posible fóra de xogo dos dous goles da Ponte, o Arenteiro saiu claramente perxudicado, no seu descargo hai que dicir que era o seu segundo partido e atopábase algo nerviosa (según me confesou), polo tanto ímoslle dar un voto de confianza e desexarlle mellor fortuna en vindeiros partidos (que boa falta lle ha de facer), ¡¡¡si ata os árbitros de Champions sinalan penaltys en faltas cometidas fóra da área...!!!

O Arenteiro sae de inicio con:
Iker Casillas” Isra na porta.
O trío habitual na defensa: “Tarzán” Anxo, “Ramos” Martín e “Comilón” Martín Fdez.
No mediocampo: “R7” Raúl, “Iniesta” Álex, e Yoel
e de ariete: Xosé.
Tamén xogarían ó longo do encontro: Héctor, Karla, David e Tato.

O Arenteiro sae cun plantexamento moi similar ó do día do Pabellón, igual que daquela vez, deixando a iniciativa ó rival, as liñas moi xuntas e aproveintando o contragolpe.

A Ponte intentaba impoñer o seu ritmo e o seu xogo, pero atopábase unha e outra vez co férreo entramado defensivo desplegado por Castor, no que apenas había ocos, e nas poucas ocasións que lograba traspasar a liña defensiva, os seus disparos eran repelidos por un excelso Isra, e así discurría iste primer tempo, que abocábase 0 a 0, ata que no minuto 21, unha triangulación da Ponte, en posición máis que dubidosa lograba perforar a porta Arentereista; case non había tempo para máis, e a Sra. Colexiada, usaba o seu silbato por segunda vez para decretar o remate diste periodo.

No segundo tempo, troco habitual na portería verde, que pasaría a ser defendida por “Casillas” Óscar, que como o seu compañeiro, realizou meritorias intervencións, ¡¡¡temos dous extraordinarios porteiros, ogallá sigan nesta progresión!!!
O guión non se alterou niste periodo, a excepción dun cambio táctico, “Ramos” Martín adiantaría a súa posición ó mediocentro, e das súas botas, sairía a primeira ocasión verde, cando no minuto 6, por forza e calidade, desfaise de cantos rivais saían ó seu paso e conecta un disparo que sae lambendo o pau esquerdo da meta visitante, sendo merecedora do gol a xogada pola súa plasticidade.

Neste segundo periodo o Arenteiro incluso pasou menos apuros que no primer tempo, e se animou a sair máis decididamente ó ataque, capitaneados por un “Ramos” Martín que se erixiu como auténtico líder e faro do seu equipo, e das suas botas volvería a sair un “misil teledirixido” ó que o gardamais visitante a duras penas logra despexar a córner; que orixinaría o gol do empate do Arenteiro, xogada ensaiada que executa maxistralmente Raúl, e (como non!!!) “Ramos” Martín impón o seu poderío e de cabeza anotaba o empate, era o minuto 16.

Os da Ponte, vían como se lles escapaba o liderato do grupo, e intentaron reaccionar a base de rápidos desmarques e cambios constantes de posición, porque hai que recoñecelo, ten xogadores talentosos ó servizo do grupo, con rigor técnico e táctico, pero hoxe tiñan enfronte un Arenteiro que cas súas armas, disciplina, concentración e intensidade defensiva, soupo anular ó líder case todo o encontro, ata o fatídico minuto 23 do segundo periodo, cando de novo en posición dúbidosa, por non dicir antirregulamentaria, batían a Óscar, ante o xúbilo e a excitación do banquillo e afición pontina, nunha mostra da tensión vivida ata ise intre.

A dous minutos estivo o equipo de Castor de dar a machada da xornada, que houbera sido o máis xusto, pero non desmerece para nada a labor feita polo seu equipo, que unha vez máis, como ven acontecendo nesta segunda volta do campionato, non foi inferior ó seu rival, niste caso un líder a Ponte, do que se esperaba algo máis, o que di moito a favor dos pupilos “Castoristas”.

Hoxe quero denunciar o intento de agresión dun pai a un monitor da escola, nun acto que non tén xustificación algunha, xamáis se pode lexitimar a violencia, podemos acalorarnos, podemos discutir, pero non podemos perder as formas e menos diante dos rapaces; e a día de hoxe cando o futuro da escola está en entredito, cando aínda non hai un proxecto claro e definido sobre a mesma é cando máis unidos debemos estar os pais, e defender e apoiar ó director e ós adestradores, porque máis ou menos competentes, son os que se encargan da educación deportiva dos nosos fillos."

2ª Prov. Alevín: Arenteiro "B" - La Purísima (sin datos).

2ª Prov. Benjamín: A Peroxa - Arenteiro (sin datos).