Estos son los resultados de los nuestros:

Preferente Sur: Barbadás - Arenteiro, 3-0.
2ª Autonómica: Arenteiro "B" - Velle, 0-2.

Gallega Juvenil: Pabellón Pr. - Arenteiro, 4-3, Goles de Somo (2) y Óscar.

Crónica de la página web del Pabellón: O Promesas xuvenil impúxose no derbi ao Arenteiro nun partido que ofreceu sete goles.

PABELLÓN PROM. (4): Ángel, Novo (Víctor, m.34), Roberto, Amoeiro, Álex, Fernando, Charli, Dani Lamelas (Noel, m.55), Joel (Dani Losada, m.66), Movilla (Sousa, m.81) e Enmanuel.

ARENTEIRO (3): Carlos, Julián (Manuel, m.46), Pana, Brandán, Somo (Cristian, m.85), Brais, Adrián (Lucas, m.46), Canexón, Miguel (Saúl, m.46), Anxo e Óscar (Omar, m.75).

ÁRBITRO: Óscar López (Ourense). Amonestou a Roberto nos locais e a Brais nos visitantes.

GOLES: 1-0, m.7: Roberto. 2-0, m.24: Dani Lamelas. 2-1, m.38: Somo. 3-1, m.46: Roberto. 3-2, m.63: Óscar. 4-2, m.70: Fernando. 4-3, m.70: Somo.

INCIDENCIAS: Partido da segunda xornada da Liga Galega Xuvenil disputado no campo Miguel Ángel González-Os Remedios.

COMENTARIO: O debut do Pabellón Promesas como local en categoría rexional completouse cunha victoria nun partido que deparou sete goles no derbi co Arenteiro. Ao descanso gañaban os pabellonistas por 3-1 despois dun dobrete de Roberto que abriu e pechou a conta, este no derradeiro minuto, e outro tanto de Dani Lamelas. O equipo carballiñés sempre foi a remolque no marcador e cando minimizaba a vantaxa local sempre tivo resposta do Promesas para incrementela, salvo cando chegou o 4-3.

A vinte minutos para o final do enfrontamento non houbo máis goles e polo tanto os de Miguel Carballo e Silva sumaron a primeira victoria. Lamentar a lesión nos locais de Novo, que tivo que abandoar o campo pasada a media hora por unha lesión nun xeonllo.

Gallega Infantil: Arenteiro - Alondras, 3-0, con goles de Cristian (2) y Juanjo.

Resumen: Buen comienzo del infantil de gallega en su estreno en la máxima categoría por un contundente 3-0. El equipo fue superior a un Alondras del que se esperaba más. Se adelantaron los nuestros ya en la primera parte 2-0 y a pesar de que los visitantes manejaban bien el balón, en ataque no fueron capaces de conseguir ningún tanto que les permitiese acercarse en el marcador.